Zpráva ze školní družiny – Červen 2017

V posledním měsíci školního roku nám opravdu přálo počasí. Proběhla spousta akcí, na kterých se naše paní vychovatelky podílely. Z celoškolních akcí můžeme jmenovat Školy v přírodě či Zahradní slavnost, ale také třídní výlety, spaní ve škole a samozřejmě akce družiny.

V pátek 9. června nás navštívil kouzelník Reno. Jeho představení bylo vtipné, dynamické, se spoustou triků, do jejichž provádění zapojil kouzelník nejen spoustu dětí, ale i paní vychovatelky.

 

Díky krásnému počasí jsme se tolik nevěnovali rukodělným činnostem, ale i tak vznikla spousta pěkných výrobků, ať už z vlastní iniciativy dětí, tak zejména na kroužku „Dovedných rukou“.

 

Všechna oddělení se spíše vydávala mimo areál na vycházky, zmrzlinu, trampolínky a podobné akce. Kroužky „Pohybových her“ a „Zdravotnický“ ukončily školní rok na trampolínkách a dopravním hřišti.

 

Pohybu se děti věnovaly také na školním hřišti v rámci „Miniolympiády“ a při závěrečné družinové „Pouti“ musely prokázat své schopnosti v mnoha oblastech – vědomostních, uměleckých a samozřejmě pohybových. Za splnění všech úkolů si mohly v naší tombole vybrat odměny.

Červen byl zkrátka měsícem plným událostí a také proto tak rychle utekl. Přejeme všem dětem i rodičům krásné a pohodové prázdniny a s mnohými z Vás se těšíme na shledanou v příštím školním roce 2017/2018. Hurrráááá na prázdniny!